Camping med beste

Heeii ♥ Sen blogging i dag. Nå er vi i Eidsbygda hos tante og onkel hvor vi skal være i hegla. Mamma skal feire bursdagen sin i morgen, og på søndag skal vi feire bursdagen min. Vi feirer her siden vi har de fleste i familien her i romsdalen. Så er jeg så heldig at beste Benedicte ville være med! Det gjorde bilturen litt kortere selv om vi bare hørte på musikk og sov, ikke sosialt i det hele tatt. Skulle bare visst hvor sosiale vi er, haha! 

Vi skal sove i campingvognen til tante og onkel, sånn som vi ca alltid har gjort når vi er her begge to. Veldig kos, siden vi slipper å bli overvåket av de voksne, og kan snakke om hva vi vil. Kira er også her med oss, ikveld skal vi ha en skikkelig jentekveld!                                                                     Spør bennis (Benedicte)

Når dere stiller spørsmål om meg så får dere nok ofte to forskjellige svar om dere spør både meg og vennene mine. Derfor tenkte vi at dere kan bli bedre kjent med meg igjennom mine venners meninger. Så still Bennis spørsmål, så skal hun svare så godt hun kan. (og forhåpentligvis så snilt hun kan)

Bennis svarer på spørsmålene deres i løpet av kvelden i morgen. 
5 kommentarer

Urte

15.08.2014 kl.20:43

Kos dere! Ha en fin fredags kveld :)

Hadde vært hyggelig med en kommentar tilbake. Jeg har nettopp startet å blogge, men jeg går helt den andre veien enn de flest andre, derfor trenger jeg en liten "boost". Jeg skriver om ting veldig få andre skriver om, men jeg er kun 14 år, så jeg blir nok undervurdert. Jeg er her for å bevise at jeg KAN, og om jeg kan, så kan du også. Takker for støtten.

Alida Madelen

15.08.2014 kl.20:49

Urte: Tusen takk :) Skal sjekke ut bloggen din!

Evy

15.08.2014 kl.20:54

-Hvilken skole går ho på?

-Hvor er det grønne smykket hennes fra?

Hanne

16.08.2014 kl.20:42

- Førsteinntrykket ditt av ho?

- Er ho 99ér elle 98ér?

- Er ho høy?

Anonym

16.08.2014 kl.20:52

- Er det sant at ho er vegeterianer?

- Hvilken rase er hunden hennes?

- Er ho veldig glad i rosa elns?

Skriv en ny kommentar

Alida Madelen

Alida Madelen

15, Ålesund

Jeg heter Alida og er 15 år gammel. Jeg blogger om mote og hverdag. Kontakt: alidamadelen@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits