Siste året

Hei hei! ♥ I dag er det første skoledag i 10.klasse. Nå er det ikke lenge før mamma kommer og kjører meg til hurtigbåten, hvor jeg møter Benedicte som endelig skal gå i klassen min i år. Når vi kommer til byen har vi et lite kvarter før skolen begynner,  vi skal skjemme oss bort litt med en tur på chocolatte før vi går videre opp til skolen. Har litt sånne smånerver, aner ikke hvorfor. Det er vell bare fordi det er lenge siden jeg har vært på skolen nå, litt spennende er det jo. Har på følelsen at dette vil bli et bra siste skoleår! 

Gledegruer meg litt til å få komme igang med hverdagen igjen, gå på skolen og pendle, fem dager i uka. Men denne uka har jeg ihvertfall noe å se frem til etter en god uke på skolen. På fredag braker det løst med jugendfesten, og jeg klarer nesten ikke vente! Gleder meg mest til å høre David Guetta og Broiler, vet lite om de andre artistene egentlig, men bare det å være der i den stemninga blir supert! 

- Skal du på jufendfesten i Ålesund?


2 kommentarer

Linn Therese Dagsland

18.08.2014 kl.09:31

God morgenskjønne, spreke, sportye du! Er innom for å ønske deg en god mandag, og håper du har hatt en fantastisk start på uken :-) Å lese bloggen din er høydepunktet på dagen, derfor er det alltid moro når det er et nytt innlegg så tidelig om morgenen :-)

Stooor klem fra fast leser - vektlofterjenta.com ❤

Alida Madelen

18.08.2014 kl.17:27

Linn Therese Dagsland: Åh, tusen tak.. koselig å høre ?

Skriv en ny kommentar

Alida Madelen

Alida Madelen

15, Ålesund

Jeg heter Alida og er 15 år gammel. Jeg blogger om mote og hverdag. Kontakt: alidamadelen@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits