En super dag

 

 

Heii♥ Da var første skoledag over. Vi har blitt en myee større klasse enn det vi var i fjor, visste vi skulle bli en stor klasse.. men hadde ikke helt sett for meg så mange som vi faktisk var. Men en koselig klasse er det uten tvil, veldig fornøyd med klassa mi!

Etter skolen dro jeg, Benedicte og Sunniva på shopping, vi sluttet ganske tidelig på skolen, så det ble noen timer venting før neste båt hjem gikk. Og enda lengre ble det også å vente, på grunn av flinke meg. Jeg hadde kjøpt meg anti-blemish sett og spray til å vaske sminkekoster, så hadde vi dratt på mac donalds etterpå, og flinke meg glemte posen min med stor verdi igjen på macer´n. Merket det selvfølgelig ikke før 6 min før båten gikk, vi rakk ikke båten.. men posen min var heldigvis gitt til betjeningen. Så tusen takk til de ærlige og supre folkene som gidde posen min til betjeningen! 

                                            


 


Kanskje dere har merket at jeg har en del kviser? Heldigvis finnes det så enkle løsninger som anti-blemish sett til en billig penge på kicks. Har ikke sjekket ut omtaler, men jeg er veldig glad i Clinique og stoler på at de leverer det jeg betaler for. Anti blemish settet kostet 300kr. 

Så noe jeg skulle ha kjøpt meg for lengee siden, spray cleaner for sminkebørster. Denne herlige oppfinnelsen har jeg allerede testet ut, og kostene mine er ikke bare rene, men også veldig deilige og myke. Ikke var det den dyreste heller, tror jeg valgte den billigste som var fra Kicks. Den kostet kun 59kr. Er det noe som fører til uren hud så er det skitne sminkekoster, det er noe av det mest uhygieniske man kan gjøre mot huden sin, i mine øyne. 

- Har du prøvd anti-blemish settet fra Clinique?

3 kommentarer

Urte

18.08.2014 kl.18:02

Hei, jeg har nettopp skrevet et innlegg på bloggen min om religion. Det jeg skriver er noe svært få snakker om, men noe vi rett og slett må skape en revolusjon på. For slik kan det ikke være. Det hadde betydd mye for meg om du hadde lest innlegget. Det er noe vi må formidle, det er noe vi må skjønne og det er noe vi må stå for. Jeg er selv kun 14 år, men allerede nå er jeg lei av å sitte stille. Vi må tørre å gå imot strømmen og vi må skjønne at det er noe vi absolutt må gjøre for å klare å utvikle et bedre samfunn. Vær så snill, les innlegget og spre dette. Ikke bare for deg selv, men for alle menneskene på jorden som ikke får lov til å tro på det de egentlig tror på.

Ha en herlig kveld videre. :)

Misspiration

18.08.2014 kl.19:10

hahaha, båten får vente! så bra at alt var der det burde være! har opplevd noe lignende tidligere! det er godt det finnes gode og ærlige folk her i verden! om ikke hadde ikke jeg hatt telefonen min her i dag!:)

hadde vært flott om du kunne stukket innom bloggen min om du hadde hatt tid! posta en ny video i dag!

uansett! digger bloggen din!

kos deg videre!<3

Alida Madelen

18.08.2014 kl.20:01

Misspiration: Hehe :) Tusen takk:)

Skriv en ny kommentar

Alida Madelen

Alida Madelen

15, Ålesund

Jeg heter Alida og er 15 år gammel. Jeg blogger om mote og hverdag. Kontakt: alidamadelen@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits