Wake up call

 

For en stund siden var jeg i byen. Det blåste veldig og jeg la merke til et butikkskilt som holdt på å blåse vekk, ut i trafikken. Folk gikk forbi, virket ikke som om de tenkte på at de kunne gjort noe med det. Det var èn person som gikk og tok skiltet og bar det inn i butikken. Hvem?
Det var tiggeren som alltid sitter der, hver dag, hele dagen, uansett vær. En gammel mann, alle går forbi han, ingen ser på han. Dette er mannen som hjelpte til når han så at hjelpen trengtes. Det forteller mye om dagens samfunn. 

Denne videoen kom jeg over på facebook i dag. Dette er en video alle burde se, den har ihvertfall gitt meg en skikkelig wake up call. Den får frem mye av det jeg mener og står får, men har også gitt meg mange nye tanker. 
Hadde alle tatt seg tid til å vise litt respekt ovenfor hverandre, noe som er veldig lite og be om, hadde verden blitt et mye bedre sted. 


3 kommentarer

Lise

11.10.2014 kl.17:16

Ønsker deg en riktig fin lørdag ;) Har spørsmåls runde gående på bloggen min :) hadde blitt glad om du hadde tatt turen innom og lagt igjen noen spørsmål. Ha en fin lørdag videre =)

fotome

11.10.2014 kl.19:03

Åh, så fin blogg du har! Hadde blitt glad om du hadde tatt en titt på min også! :)

Alida Madelen

11.10.2014 kl.19:41

fotome: takk:)

Skriv en ny kommentar

Alida Madelen

Alida Madelen

15, Ålesund

Jeg heter Alida og er 15 år gammel. Jeg blogger om mote og hverdag. Kontakt: alidamadelen@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits