Autumn: Makeup favorites

I høst har jeg mange nye favoritter, og noen er de samme gamle. Jeg kan takke Lorèal Paris for at jeg har funnet meg så mange nye favoritter i pakken jeg fikk tilsendt undet trendsetter konkurransen. Jeg har lenge holdt meg til litt dyrere merker som Clinique, Chanel, Lancôme ol, men Lorèal Paris har overbevist meg om at billig kan være like bra, om ikke bedre!

Det er stort sett dette jeg bruker i hverdagsrutinen min, og øyenbrynsblyanten som jeg har klart å rotet bort, igjen. Jeg måtte bare få med disse to nydelige neglelakkene jeg fikk fra Lorèal Paris. Vanligvis er jeg ikke så opptatt av å bruke neglelakk, men disse har jeg fått helt dilla på. De har dessverre litt lett for å bli skrapet bort veldig enkelt, det er en ulempe med dem, jeg må lakke neglene på nytt ofte. 

3 kommentarer

Emade - Emma Adeline

23.10.2014 kl.14:08

Tusen takk for gode tips, er på jakt etter litt billigere sminke for en gangs skyld faktisk. Hva synes du om den BB-creme fra Lorèal Paris? Har vurdert å prøve den.

Alida Madelen

23.10.2014 kl.14:16

Emade: BB-creme har blitt en favoritt. Den er veldig god for huden og får meg til å føle meg fresh hele dagen. Den jevner ut hudtonen veldig godt. Anbefales!:)

Iselin Renée

23.10.2014 kl.15:35

Så mye fint :)

Skriv en ny kommentar

Alida Madelen

Alida Madelen

15, Ålesund

Jeg heter Alida og er 15 år gammel. Jeg blogger om mote og hverdag. Kontakt: alidamadelen@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits