But first..

Let me take a selfieOkok, jeg klarte å glemme bort bloggen et par dager.. igjen. Jeg er ikke noen flink blogger når det kommer til å oppdatere på kjedelige dager, og når jeg først ikke blogger går det noen dager, uker, månender.. jah. Men jeg har bedret meg mye på dette, jeg skal skjerpe meg enda mer nå. 

I dag har humøret mitt bokstaveligtalt vært som en berg- og dalbane. Jeg hadde mattetentamen på skolen i dag og var i det dritthumøret. Inni meg. Jeg føler selv ihvertfall at jeg er ganske flink til å skjule det. Matteprøven var dritt, jeg er fornøyd om jeg får en 2ér på den. Etter å ha sittet i nesten 3 timer og se ut i luften fikk jeg dra fra skolen og var i byen med noen venninner. Humøret mitt var ganske ok, men jeg var fortsatt litt deppa og sliten. Men når jeg kom hjem var jeg plutselig i superduper hyperhumør?? Hvordan er det mulig å ha så store humørsvingninger?? 

Hvordan har dagen din vært?

 

 

2 kommentarer

Marie-Madelen Bekken

26.11.2014 kl.19:43

Innimellom har man litt ber-og-dalbane dager! Jeg har bare øvd til en eksamen som jeg har i morgen.. Ha en fin kveld videre!

Alida Madelen

26.11.2014 kl.19:45

Marie: Tusen takk,du også:) Lykke til!

Skriv en ny kommentar

Alida Madelen

Alida Madelen

15, Ålesund

Jeg heter Alida og er 15 år gammel. Jeg blogger om mote og hverdag. Kontakt: alidamadelen@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits