2014

Hurtigruten med farmor.. På 72 årsdagen til farmor tok jeg henne med på hurtigruten fra Ålesund til Geiranger. Vi hadde en kjempefin tur og har et minne for livet! Husker spesielt godt da hun skulle ta bilde av meg. Jeg gliste, men når jeg fikk se bildene ble jeg helt forskrekket. Jeg hadde spist blåbær og var helt blå på tennene. Jeg så ut som et lite troll uten tenner på bildene!

Camping i hagen.. I august var jeg og Benedicte på campingtur i hagen hjemme hos tante. Vi hadde "campingvognparty" og laget en "dope,smoke weed" spilleliste på spotify, så spilte vi inn videoer på photoboot hvor vi danset, videoblogget og smattet. 

Jeg konfirmerte meg.. 11.mai konfirmerte jeg meg. Etter kirken var det fest med familien og venner og jeg ble rich bitch. Denne dagen kommer jeg aldri til å glemme. 


Piercing i navlen.. Jeg kan takke Benedicte for at jeg har piercing. Hadde hun ikke latt som om hun ikke vil grine når hun tok den og snakket om hvor vondt det ikke gjorde, ville jeg ikke gjort det. Det var vondere enn jeg trodde, men samtidig gikk det så fort at det ikke var noen ting. Det gikk så fort at jeg ikke hadde tid til å være redd. Er så stolt hver gang jeg ser på den! 


Klassetur i England.. I mai var jeg på klassetur i England. Vi var først i Bath, så i York og til slutt London. Dette er den beste klasseturen jeg noen gang har vært på, med den beste klassen. Vi fikk oppleve så utrolig mye.

Jeg feirte 15-årsdagen med Benedicte.. På 15-årsdagen min dro jeg og Benedicte til byen. Jeg husker ikke så mye fra dagen, men jeg husker at det er lenge siden jeg har hatt en så bra bursdag!

GODT NYTTÅR♥♥ Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Alida Madelen

Alida Madelen

15, Ålesund

Jeg heter Alida og er 15 år gammel. Jeg blogger om mote og hverdag. Kontakt: alidamadelen@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits